Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για τη πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες, για το Survivor, για την καραντίνα, για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς και για την περιπέτεια που μπήκε με τη δημοσίευση του κινητού της στη Google, που κράτησε δύο χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: Όσα γράφτηκαν για μένα ήταν αυθαίτερα και άδικα - Δεν επιθυμώ να την αντικαταστήσω

Η ηθοποιός αποκάλυψε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, πως μία εξ αυτών ήταν και για τη σειρά Άγριες Μέλισσες, την οποία αρνήθηκε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί τώρα, Έρωτας Μετά. «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς».

Για το αν παρακολουθεί το Survivor, που σημειώνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης φέτος, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: Δεν βλέπω καθόλου ριάλιτι. Δεν βλέπω Survivor από άποψη. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Τζέιμς. Έχω πετύχει το MasterChef και ίσως μπορεί να κολλήσω. Survivor όχι, γιατί δε μπορώ τα ριάλιτι που τσακώνονται. Δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός».

Για το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη παραδέχτηκε πως δεν ήταν αναίμακτο και πως έχει σκεφτεί να θέλει η κόρη της να μείνει με τον ηθοποιό. «Κάνω ψυχοθεραπεία χρόνια. Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ρόδινο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτομαι, δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει. Η δική μου συμβουλή σε μια μαμά που χωρίζει και μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα είναι ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο. Η ζωή τελειώνει με έναν θάνατο».

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε και για το πως βίωσε την καραντίνα, καθώς και εξαιτίας της δύσκολης χρονιάς λόγω κορονοϊού, το Instagram ήταν η δουλειά της για φέτος. «Η καραντίνα για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άντρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαιδεύση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια (χοχλιούς μπουμπουριστούς) για να τα φάει ο άντρας μου. Ο Λευτέρης μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άντρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου λέει τι είναι αυτό; Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια» και πρόσθεσε για το Instagram: «Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια που βίωσε, όταν για δύο χρόνια ο αριθμός του τηλεφώνου της ήταν δημοσιευμένος στην Google. «Υπήρχε στη Google ο αριθμός του τηλεφώνου μου για δύο χρόνια και δεν το ήξερα. Χτυπούσε και χτυπάει ακόμη σαν τρελό. Με έπαιρναν όλο παιδάκια. Βρέθηκε το τηλέφωνο μου σε μια σελίδα. Με εισαγγελική παρέμβαση. Έβαλα δικηγόρο, πλήρωσα. Ήταν κάπου στην Τσεχία, Κροατία. Το έβγαλα πέρσι το τηλέφωνό μου. Με έπαιρναν επί δύο χρόνια συνέχεια. Πήρε μια φορά ένα παιδάκι και το ρώτησα. Μου είπε πως υπάρχει στο Google. Δεν το πίστευα. Πάτησα και είδα όλο το τηλέφωνό μου, φόρα παρτίδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA