Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τους δύο φιναλίστ που βρίσκονται στον τελικό του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι θα μονομαχήσουν απόψε στη δεύτερη δοκιμασία, που θα φέρει πιο «κοντά» έναν παίκτη με τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ. Στη χθεσινή δοκιμασία, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και οι συγκινήσεις, με τους τρεις κριτές να υποδέχονται με χαμόγελα τους δύο παίκτες με τις λευκές ποδιές που γράφουν το όνομά τους, καθώς και τέσσερις παλιούς που ήταν οι βοηθοί τους για την πρώτη δοκιμασία.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσφέρει μυθικό ποσό σε Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Παύλος Χάππιλος, Τζιοβάνι Σκαράζι, Μαρίνα Ντεμολλάι και Αλέξανδρος Συνοδινός επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, την κουζίνα του MasterChef, για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ, και με το κίνητρο των 5.000 ευρώ για την ομάδα που θα κέρδιζε. Ο Διονύσης επέλεξε πρώτος βοηθό, διαλέγοντας τον Τζιοβάνι με την Μαργαρίτα να εκνευρίζεται με αυτή την κίνηση λέγοντας: «Εκεί που νόμιζα ότι έχει αλλάξει, άρχισε πάλι τα δικά του. Αυτά που κάνει είναι ψευτοστρατηγικά και δεν ξέρει καν τι του συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλό του. Με έχει συγχύσει λίγο και χωρίς να θέλω να προσβάλω τα άλλα παιδιά, αλλά αφού ξέρει ότι περιμέναμε πώς και πώς να μαγειρέψουμε μαζί στον τελικό. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μετανιώνω για όλα τα καλά, που του έχω πει». Η ίδια, στη συνέχεια, διάλεξε τον Παύλο, με τον Διονύση να στρέφεται προς τη Μαρίνα, η οποία δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του και έτσι πήγε στην ομάδα της Μαργαρίτας και ο Αλέξανδρος στον Διονύση. 

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν τρία πιάτα σε ρεαλιστικούς χρόνους, όπως συμβαίνει σε μια πραγματική κουζίνα. Αντίστοιχα, οι τρεις κριτές δοκίμαζαν τα πιάτα σε πραγματικό χρόνο, σαν να ήταν σε εστιατόριο, βαθμολογώντας τις προσπάθειες τους. Εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν με τις μαγειρικές λεπτομέρειες, με την Μαργαρίτα να παίρνει προβάδισμα από τον Διονύση κατά ένα πόντο, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 8/10.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Απόψε, οι δύο παίκτες θα αναμετρηθούν στη δεύτερη δοκιμασία, αυτή τη φορά όχι στην καθιερωμένη κουζίνα του MasterChef, αλλά σε ένα ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφορεί, Μαργαρίτα και Διονύσης θα μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο και θα κληθούν να αναδείξουν τοπικές γεύσεις, με τους κριτές να είναι αυστηροί στην κριτική τους, αφού ένα πιάτο τους απογοητεύει πολύ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA