Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Άγριες Μέλισσες, που ακολούθησε και φέτος την επιτυχημένη πορεία της στον ΑΝΤ1, σε λίγες ώρες θα κλείσει οριστικά, με τα επεισόδια να είναι σαν δύο ταινίες. Η ατμόσφαιρα στο Διαφάνι είναι εκρηκτική, με συγκρούσεις και διαμάχες που θα αφήσουν στο πέρασμά τους απώλειες προσώπων, που θα βυθίσουν το χωριό στο πένθος, και μια μεγάλη καταστροφή.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Μιλτιάδης βρίσκει τέλος στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Γιάννος

Στο αποψινό επεισόδιο, το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και το ξημέρωμα, θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Ο Μιλτιάδης, θα είναι μία από τις απώλειες, αφού στην προσπάθεια του να σώσει τις αδερφές Σταμίρη, θα μαχαιρωθεί. Ο ίδιος, σε μια ερμηνεία που θα συγκινήσει, θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία συζήτηση και πληγωμένος όπως είναι, θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο γιος του, Γιάννος. Το trailer, με τις κραυγές της Ελένης, της Δρόσως και της Ασημίνας είναι ανατριχιαστικό:

Η επόμενη ημέρα, το φινάλε πια της σειράς Άγριες Μέλισσες, θα βυθίσει το Διαφάνι στο πένθος. Οι κάτοικοι του συγκλονισμένοι από τον θάνατο και την φωτιά θα μετρούν τις πληγές τους. 

«Τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση» θα έχει το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος

«Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει σχεδόν όλα τα γυρίσματα. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα», δήλωσε ο Λευτέρης Χαρίτος και πρόσθεσε: «Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ. Στο τέλος πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει. Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα».

«Ειδικά εφέ για τις φλόγες και το υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα»

Η εκπομπή Πρωινό πρόβαλε πλάνα από το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τα ειδικά εφέ για τις φλόγες και το υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα να εντυπωσιάζουν. Τα δύο τελευταία επεισόδια θα είναι σαν μικρές ταινίες, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή η φωτιά στις αποθήκες του Δούκα, θα είναι από τον ίδιο, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει. «Εχουν φέρει ειδικό ο οποίος δημιουργεί τα special εφέ για τις φωτιές και για τους πυροβολισμούς. Εχει έρθει ειδικός άνθρωπος, ο οποίος βοηθάει στις σκηνές με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αληθοφανές το αποτέλεσμα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA