Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη» είπε ο Σπύρος Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο απειλώντας τον με μαχαίρι στην ταινία «Λόλα» του Ντίνου Δημόπουλου. Για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της επικής στιχομυθίας, ο Κούρκουλος ρωτά «γιατί θες να με φας;» με τον Καλογήρου να του απαντά με μια από τις πιο γνωστές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου, γιατί «είναι πολλά τα λεφτά, Αρη...»

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τριαντάφυλλος: Τον προσέγγιζαν οι γυναίκες από μικρή ηλικία λέει φίλος του

Ετσι κι ο Τριαντάφυλλος σαν άλλος Σπύρος Καλογήρου «έφαγε» 10 πρώην συμπαίκτες πριν από την 11η και φαρμακερή διαδικασία αποχώρησης του Survivor που έφυγε τελικά ο ίδιος, και γέμισε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό...

Ο «Ντάφυ», όπως είναι ένα από τα προσωνύμια που του δόθηκαν κατά την πεντάμηνη και πλέον παραμονή του στον Αγιο Δομίνικο, έχασε μερικά κιλά, αλλά με τις 140.000 ευρώ που έβαλε στην «τσέπη» του, θα τα αναπληρώσει πολύ σύντομα!

Ο γνωστός τραγουδιστής, που αποδείχθηκε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της υπερπαραγωγής κι έβγαλε με το... παραπάνω τα λεφτά του, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor 4, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει πάρει έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι μέχρι τον Ιούλιο. Το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ!

Η 11η και «φαρμακερή»...

Υστερα λοιπόν από 11 υποψηφιότητες αποχώρησης, ο Τριαντάφυλλος αφήνει το νησί του Αγίου Δομίνικου κι επιστρέφει στο σπίτι του. Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Ετσι Τα συναισθήματα στο συμβούλιο του νησιού, ήταν ανάμικτα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χάρηκε τόσο πολύ που όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το αποτέλεσμα, αναφώνησε «Παναγία μου, έγινε το θαύμα»! Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν σοκαρισμένη καθώς ούτε το ήθελε, αλλά ούτε και το περίμενε...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA