Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την προβολή του reunion των Friends στο HBO και ώρες πριν το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς προβληθεί στην Ελλάδα από το Star, η Τζένιφερ Άνιστον, η Ρέιτσελ της καρδιάς μας, μοιράστηκε στο instagram μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του reunion.

Διαβάστε ακόμη: Friends Reunion: Γέμισε το Twitter δάκρυα και νοσταλγία!

Η Άνιστον ποζάρeι μαζί με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια», την Κόρτνεϊ Κοξ, τη Λίζα Κούντροου, τον Ματ ΛεΜπλανκ, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Μάθιου Πέρι. «Ακόμη δε χορταίνω την αγάπη σας από το #FriendsReunion. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CPlj0TiDlKQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Λίζα Κούντροου, η αγαπημένη Φοίβη, είχε ανεβάζει μια σέλφι με τον Ντέιβιντς Σουίμερ, τον Ρος της σειράς, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους είχαν ξαναβρεθεί μετά την προβολή του reunion. Μάλιστα τη φωτογραφία τους σχολίασαν τόσο η Τζένιφερ Άνιστον όσο και η Κόρτνεϊ Κοξ, δηλώνοντας πόσο τους αγαπούν.

https://www.instagram.com/p/CPZi1NunSei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο επετειακό επεισόδιο για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς, οι έξι πρωταγωνιστές γύρισαν στα παλιά τους λημέρια, με έντονη τη συγκίνηση, απάντησαν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Τζέιμς Κόρντεν, αποκάλυψαν λεπτομέρειες, όπως αυτή που η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα για τρεις σεζόν, είδαν και σχολίασαν τα bloopers και γενικά, ήταν ένα επεισόδιο γεμάτο από αναμνήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA