Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως Ακύλας Μεγαρίτης, ο οποίος στην τρίτη σεζόν θα είναι ο κακός της ιστορίας. Όπως αποκάλυψε ο ένας εκ των σκηνοθετών, Λευτέρης Χαρίτος, θα είναι χειρότερος τόσο από τον Δούκα Σεβαστό όσο και από τον Μανό Βόσκαρη. 

Διαβάστε περισσότερα: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Σάρωσε σε τηλεθέαση το φινάλε - Έγκυος στην τρίτη σεζόν η Ελένη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, για τον ήρωα που θα υποδηθεί, λέγοντας πως θα είναι ο εργολάβος της Χούντας και θα είναι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις για τον χαρακτήρα του. «Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;» και πρόσθεσε πως «μου προτείνουν συχνά ρόλους κακών. Τυχερός είμαι που συμβαίνει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA