Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου το βράδυ της Τετάρτης, του πιο αμφιλεγόμενου και πολυσυζητημένου παίκτη στο Survivor, φέρνει νέες κόντρες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Ο Σάκης Κατσούλης ξεσπάει σε κλάμματα, αφού όπως ακούγεται να λέει στο trailer του αυριανού επεισοδίου, έχασε το στήριγμά του, αναπολώντας στιγμές μεταξύ τους. «Ξεκάθαρα μετά από σένα, ο Τριαντάφυλλος ήταν για μένα το μεγαλύτερο στήριγμά μου. Έτσι είναι όταν είσαι φίλος με κάποιον. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευότανε», λέει στη Μαριαλένα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του και συγκινείται εξίσου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ρεκόρ τηλεφωνημάτων στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου - Το αστρονομικό ποσό στις εισπράξεις

Στον αντίποδα, Ηλίας, Ελένη, Κόρομι, Ασημακόπουλος και Καρολίνα που συνθέτουν τους Amigos, στήνουν ένα δικό τους πάρτι για την αποχώρηση που ήθελαν καιρό να γίνει. Ο Ασημακόπουλος δε, παριστάνει τον πρύτανη που δίνει πτυχίο στον Τριαντάφυλλο.

Υπενθυμίζεται, πως από την Κυριακή οι παίκτες θα αγωνίζονται για την ατομική ασυλία, κι αυτό σημαίνει πως τα ματσαρίσματα θα γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών, ενώ και οι μεικτοί αγώνες θα είναι στο πρόγραμμα. Κάθε εβδομάδα, τα αγωνίσματα ασυλίας θα είναι τρία, προκειμένου να προκύπτουν τρεις υποψήφιοι, ύστερα από υπόδειξη των παικτών που έχουν κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας.

Νωρίτερα ο τελικός του Survivor

Όσον αφορά τον τελικό του Survivor, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, γιατί δεν μπορούν να το τραβήξουν όσο θα ήθελαν, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για αρχές Ιουλίου ή τέλη Ιουνίου. Ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν στο Γαλάτσι, με την παρουσία των οικογενειών, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA