Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Πάτρας, αποχαιρέτησε το βράδυ του Σαββάτου, τη Φάρμα, ύστερα από μονομαχία με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, τον Μπίλι. Οι δύο παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα πέντε αγωνίσματα, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι και μία θέση στον τελικό, ωστόσο εκείνος που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους, ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Η αποχώρηση του Θανάση Πάτρα συνοδεύτηκε με συγκίνηση, τόσο από τον ίδιο όσο κι από τους υπόλοιπους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Αναμένεται να αναλάβει το νέο ριάλιτι που θα προβληθεί πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση

Ο Θανάσης Πάτρας, που ήταν για εβδομάδες αρχηγός στη Φάρμα, αποχαιρέτησε στην κάμερα του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας Καβάφη. Όπως είπε: «Να χρησιμοποιήσουμε Καβάφη; Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος; Ήταν μακρύς ο δρόμος. Έχει το ταξίδι σημασία και όχι ο προορισμός; Συναρπαστικό, μοναδικό, και ζωογόνο ήταν για μένα το ταξίδι στη ΦάρμαΜου έφτιαξε τη διάθεση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Χάρηκα πάρα πολύ που συνδέθηκα ξανά με ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών. Θεωρώ ότι λειτούργησα, όπως είπαν και τα παιδιά, πολύ ως συγκολλητική ουσία μεταξύ τους. 

Μου έδωσε ένα μάθημα ζωής πάρα πολύ δυνατό. Δυσκολεύτηκα όταν έφυγε ο Μιχάλης την πρώτη φορά γιατί ήμουν πολύ δεμένος με τον Μιχάλη και με έφερνε σε μία ισορροπία. Και ο Στράτος ήταν και ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλούσα πάρα πολύ. Ως άνθρωπος και εγώ μπορεί να ξεφεύγω. Εχω γελάσει πολύ. Έχω κουραστεί πολύ. Σε ποιον να πεις ότι σε παρέσυρε πρόβατο και είναι σαν να σε χτύπησε αυτοκίνητο. Θα μου λείψει το Σιλβεράκι πάρα πολύ γιατί δεν είχα ποτέ σκύλο. Θα μου λείψει ο κήπος, ο στάβλος και τα παιδιά. Ηταν όλα τόσο όσο. Η στέρηση και η αγωνία και το γεγονός ότι μου έλειψαν πάρα πολύ οι δικοί μου. θετικό είναι και αυτό. Φεύγω 5 κιλά ελαφρύτερος, αλλά πολλά κιλά σοφότερος».

Πότε θα γίνει ο τελικός στη Φάρμα

Ο μεγάλος νικητής της Φάρμας, που θα κερδίσει το αυτοκίνητο των 25.000 ευρώ και τα 50.000 ευρώ, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο οποίος θα αναδειχθεί μετά από τέσσερα αγωνίσματα, καθώς και από την ψήφο των υπόλοιπων 18 παικτών. Μία ημέρα πριν, Τετάρτη 9 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο ημιτελικός με πέντε φιναλίστ να αγωνίζονται σε πέντε αγωνίσματα, εκ των οποίων οι τέσσερις θα πάρουν το εισιτήριο του τελικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA