Μενού
  • Α-
  • Α+

O Γιώργος Τσαλίκης, κατά την επιστροφή του από τη περιοδεία στην Αυστραλία, αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, χωρίς να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, πριν από δύο μήνες υπέγραψε το συμβόλαιο για την παρουσίαση του ριάλιτι, λέγοντας: 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef Spoiler: Το πιο απαιτητικό πιάτο φέρνει νεύρα και ένταση - «Ο καθένας το δρόμο του»

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό».

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, από τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη, ο τηλεοπτικός σταθμός απάντησε, χωρίς να έχει την ίδια άποψη με τον τραγουδιστή. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελένη Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, η ανακοίνωση από τις δημόσιες σχέσεις του ΣΚΑΪ γράφει: «Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA