Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι εντάσεις συνεχίζονται, με την Ελένη Χαμπέρη να τα βάζει με τον Σάκη και την Μαριαλένα, οι οποίοι την κατηγορούν ότι παίζει σε διπλό ταμπλό. Η χθεσινή της υποψηφιότητα για αποχώρηση από την Μαριαλένα, που κέρδισε τη δεύτερη ατομική ασυλία, πυροδότησε τις εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Διαβάστε ακόμα: Survivor - Επικό σχόλιο Λιανού: «Μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε γυρίσει σαν τον Τριαντάφυλλο»

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφορεί, η Ελένη θεωρεί πως η υποψηφιότητά της είναι ένα καλοστημένο σχέδιο των Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με μοναδικό στόχο να βγάλουν την ίδια εκτός. «Οι σκέψεις μου για όλο αυτό που συνέβαινε από την πλευρά του Σάκη, βγήκαν αληθινές. Δεν με ενοχλεί που ψηφίστηκα, με ενοχλεί ο λόγος που ψηφίστηκα, γιατί είναι ψευδής», λέει χαρακτηριστικά η Ελένη, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμφωνεί μαζί της: «Αυτό που προσπαθούν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι να μας κάνουν να φαγωθούμε. Εγώ θεωρώ ότι ήταν όλα σχεδιασμένο, ειδικά από τη Μαριαλένα».

Το πραγματικό ενδιαφέρον, όμως, είναι ποιος παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει την τρίτη ατομική ασυλία, απόψε, και θα υποδείξει έναν άλλον για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Υπενθυμίζεται, πως Σάκης και Μαριαλένα κέρδισαν τις δύο πρώτες, δίνοντας για υποψήφιες την Καρολίνα και την Ελένη:

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA