Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, πλέον, το MasterChef, αφού αύριο θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, με την ανακοίνωση του νικητή να γίνεται σε ζωντανή μετάδοση. Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης, πριν ξεκινήσουν την προτελευταία δοκιμασία, είχαν την χαρά να συναντήσουν όλους τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς και πρόσωπα από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν υποψήφιος με την ακροδεξιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Αντιδράσεις στο Twitter

Πρώτοι στην κουζίνα του MasterChef μπήκαν οι γονείς του Διονύση, με τον παίκτη να τρέχει στην αγκαλιά τους και να συγκινείται. «Θέλω να πέσω σε μια αγκαλιά που ξέρω ότι είναι αυτή που με αγαπάει πραγματικά. Η μάνα μου είναι τα πάντα σε ότι αφορά στο φαγητό, ενώ ο πατέρας μου είναι στο πώς μπορώ να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Η Μαργαρίτα αγκάλιασε τους γονείς του αντιπάλου της, φανερά συγκινημένη, ενώ δήλωσε στην κάμερα του παιχνιδιού πως οι δικοί της δεν μπορούν να έρθουν και είναι βαρύ το κλίμα, αλλά ευχάριστα βαρύ.

Ωστόσο το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά, έφερε γέλια και άβολη ατμόσφαιρα, αφού όπως είπε στους γονείς του Διονύση: «Δεν ψάξαμε να βρούμε νύφη, γιατί ένιωθες την καυτή ανάσα σε κάθε επεισόδιο. Ομολόγησε ήδη ότι ξοδεύει χρήματα», αναφερόμενος φυσικά στη σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνου και της Ανούς.

Όσον αφορά την Μαργαρίτα, ο σύντροφος της μπήκε στο πλατό, με την ίδια να λέει αστειευόμενη στην κάμερα: «Μπόρεσε και με σήκωσε, πάλι καλά, γιατί λέω θα πέσουμε και οι δύο κάτω. Για εμένα είναι κάτι πολύ όμορφο και νομίζω ότι έχω πάρει όλες τις νίκες του MasterChef». Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήταν αυτή της μητέρας της, με την Μαργαρίτα να την βλέπει σαστισμένη. «Έχω να τη δω τρία χρόνια, την βλέπω να έχει πλαντάξει στο κλάμα και της λέω να μην κλαίει», είπε η Μαργαρίτα, με τη μαμά της να απαντά: «Τρία χρόνια και τρεις μήνες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA