Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα του μεγάλου τελικού του MasterChef έφτασε, με τους δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύση Σαρακίνη, να ακονίζουν τα μαχαίρια τους και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην τελευταία μάχη, που θα αναδείξει έναν από τους δύο, νικητή του φετινού ριάλιτι μαγειρικής. Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, πριν την προτελευταία δοκιμασία, οι δύο παίκτες είχαν τη χαρά να ανταμώσουν με παλιούς συμπαίκτες του διαγωνισμού και να αγκαλιάσουν άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Trailer: Έφτασε η ώρα του νικητή - Τι θα δούμε στον τελικό

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, μετά την είσοδο της οικογένειας του Διονύση στο πλατό, ανέφερε πως οι δικοί της δεν μπορούσαν να είναι εκεί, πράγμα που «κάνει βαρύ το κλίμα, αλλά ευχάριστα βαρύ». Η έκπληξη που της επεφύλασσαν, ωστόσο, ήταν μεγάλη, αφού η μητέρα της εμφανίστηκε μπροστά της, έπειτα από τρία χρόνια που είχαν να δουν ή μία την άλλη. «Έχω να τη δω τρία χρόνια, την βλέπω να έχει πλαντάξει στο κλάμα και της λέω να μην κλαίει», είπε η Μαργαρίτα, με τη μαμά της να απαντά: «Τρία χρόνια και τρεις μήνες».

Η 27χρονη Μαργαρίτα, κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Η μαγειρική είναι τρόπος ζωής για την ίδια και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρό της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφό της.

Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν εύκολα, όπως αποκάλυψε και η αδελφή της Μαργαρίτας, η οποία σε ανάρτηση της στο Facebook της ανέφερε: «Η Μαργαρίτα μας γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή Λέσβου. Η σχέση με τη μαγειρική είναι μια σχέση αγάπης από πολύ μικρή ηλικία, πάντα ήθελε να μπλέκεται στα πόδια της μαμάς, να μαγειρεύει. Αρχικά, πήγε να σπουδάσει Τουριστικά, όμως, τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μαγείρισσα, διότι αυτό ήταν το όνειρό της, άσχετα που η μαμά μας ήθελε να είναι στα τουριστικά η Μαργαρίτα.

Ευτυχώς, το κατάλαβε νωρίς και άλλαξε πορεία. Από το MasterChef 3 και μετά, την προτρέπαμε κι εμείς να πάει, εγώ σαν αδελφή της τής είπα ότι περίμενα κάποια στιγμή να πάει. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή που τρεις καταξιωμένοι σεφ, βλέπουν το ταλέντο της. Πιστεύω πως θα κερδίσει, όχι γιατί είναι αδελφή μου, αλλά γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βγει μια γυναίκα Ελληνίδα MasterChef και γιατί να μην είναι η Μαργαρίτα μας που έχει όλο το πακέτο: ήθος, αξιοπρέπεια, ταλέντο. Θέλουμε να γυρίσει νικήτρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA