Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον Τζέιμς Καφετζή και την άρον-άρον αποχώρησή του από την εκπομπή Love It, της Ιωάννα Μαλέσκου, τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σήμερα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πρώην παίκτης του Survivor, άφησε αιχμές για όσα είχε πει για εκείνον ο δημοσιογράφος, Βασίλης Γρηγορόπουλος, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ηχητικό απόσπασμα από το κινητό, προς επιβεβαίωση των όσων έλεγε.

Διαβάστε ακόμη: Τζέιμς Καφετζής για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήμουν αγενής, έφυγα γιατί αυτό θεώρησα ότι πρέπει να κάνω»

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ενοχλημένος απάντησε πως «ουδέποτε είχε κανείς την πρόθεση να θίξει προσωπικότητες και τα όσα ελέχθησαν ήταν στο πλαίσιο σχολιασμού του ριάλιτι και όλων των παικτών έχοντας τα ίδια μέτρα και σταθμά. Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.00€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται».

Από πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου, που «άδειασε» τον συνεργάτη της και τις απόψεις του, ξεκαθάρισε πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA