Μενού
  • Α-
  • Α+

Επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος οι παίκτες του φετινού MasterChef, για να παρακολουθήσουν από τον εξώστη, την προσπάθεια της Μαργαρίτας Νικολαΐδη και του Διονύση Σαρακίνη, που στο τέλος της βραδιάς, ένας από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθο. Οι παλιοί τους συμπαίκτες ευδιάθετοι, ενθουσιασμένοι και καλοντυμένοι, ενθάρρυναν και χειροκρότησαν τους δύο φιναλίστ κατά την είσοδό τους, ενώ δεν έλειψαν και τα αστεία από τους τρεις κριτές.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Τελικός: Τα απαιτητικά πιάτα που έφεραν άγχος στη Μαργαρίτα και τον Διονύση

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χάππιλος τράβηξε τα βλέμματα, αφού επέλεξε να φορέσει βερμούδα για τον τελικό, λέγοντας: «Μου αρέσει μερικές φορές να ντύνομαι σαν μαθητής», προκαλώντας γέλια στους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους κάνει όλους να δακρύζουν από τα γέλια, ρωτώντας τον: «Έφυγες βιαστικά;». Αργότερα δε, κατά τη διάρκεια που οι δύο παίκτες μαγείρευαν, ο Κουτσόπουλος συνέχισε: «Γιατί δεν έβαλες και σανδάλι;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA