Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι εξελίξεις στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, του Mega, καθηλώνουν. Η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται, για ακόμη μια φορά, από τις αποκαλύψεις, με τον Βασίλη, ο «ενορχηστρωτής» της απαγωγής, να αναλαμβάνει ενεργό δράση, δίνοντας 24 ώρες διορία για τα χρήματα, λέγοντας στο τέλος του trailer: «μετά από αυτό, το κρίμα στο λαιμό σου».

Διαβάστε ακόμη: Keeping Up with the Kardashians: Οριστικό τέλος για το ριάλιτι ύστερα από 14 χρόνια

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μιχάλης καταφέρνει να αποφύγει την σύλληψη και επιστρέφει μαζί με τον «ενορχηστρωτή» στο κρησφύγετο. Εκεί αποφασίζουν πως η απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα και επικοινωνούν με την αστυνομία απαιτώντας τα λύτρα και δίνοντας μια τελευταία διορία. Η Θάλεια μαθαίνει για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η αστυνομία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.

Η Αθηνά αποκαλύπτει στην Θάλεια τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Βασίλη και η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού. Η ξαφνική αρρώστια ενός παιδιού θα περιπλέξει τα πράγματα μέσα στο κρησφύγετο και οι δράστες θα διχαστούν ως προς την παράδοσή του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή».

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής:

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA