Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο Survivor, την Κυριακή, αφού οι Έλληνες παίκτες θα ενωθούν ξανά με τους Τούρκους για να διαγωνιστούν σε ένα στίβο μάχης με έπαθλο το ταξίδι, ενώ μία ατάκα Τουρκάλας παίκτριας θα οδηγήσει σε τσακωμό. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, η εν λόγω παίκτρια φέρεται να λέει πως οι Έλληνες παίκτες είναι πιο όμορφοι από τους Τούρκους, πράγμα που έφερε εκνευρισμό και θυμό στους συμπαίκτες της.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Επικός τσακωμός με Τουρκάλα παίκτρια να λέει πως οι Έλληνες είναι πιο ωραίοι από τους Τούρκους παίκτες

Εκτός από τον στίβο μάχης, όμως, θα υπάρχει και η αποχώρηση, η οποία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα γίνεται κάθε Κυριακή πλέον, με την Ελένη Χαμπέρη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα να είναι υποψήφιες για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το trailer:

Η παίκτρια που αποχωρεί την Κυριακή στο Survivor

Κι ενώ τα spoilers έδειχναν για αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν, και η παίκτρια της μπλε ομάδας θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα στο Survivor. Εκείνη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, είναι η Ελένη Χαμπέρη, η οποία στοχοποιήθηκε έντονα από την Μαριαλένα και τον Σάκη. Η εξέλιξη αυτή θα δυναμώσει περισσότερο τους δυο τους, αφού είναι εκείνοι απέναντι σε πέντε Amigos, που θα γίνουν πλέον τέσσερις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA