Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με την Καρολίνα Καλύβα να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, και την ψύχραιμη αντίδραση της παρέας της, γνωστή ως amigos πια, έφερε ξανά χαρακτηρισμούς από τη Μαριαλένα  Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι φάνηκε να στεναχωρήθηκαν περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η αποτυχημένη ιδέα του Ατζούν και η σταθερή πτώση στα νούμερα τηλεθέασης

Η Μαριαλένα σε συζήτηση με τον Σάκη είπε χαρακτηριστικά: «Αρχικά είμαι πολύ στεναχωρημένη που έφυγε η Κάρολ, δηλαδή έκλαψα, μου βγήκε η πίεση των ημερών που σκεφτόμουν ότι μπορεί να φύγω κι εγώ, αλλά ταυτόχρονα στεναχωρήθηκα γιατί ήταν μια κοπέλα που από την πρώτη μέρα ήμασταν αντίπαλες», ενώ στην κάμερα του Survivor πρόσθεσε: «Αυτό το κορίτσι πραγματικά θα μου λείψει πάρα πολύ από το παιχνίδι, μία πολύ έντονη προσωπικότητα, έντονος χαρακτήρας, τσαμπουκάς, αγρίμι και στον στίβο μάχης αλλά και στη συμβίωση. Θα μου λείψουν οι φωνές της και οι πανηγυρισμοί της, θα μου λείψουν όλα από την Καρολίνα. Μπορεί να είχαμε διαφωνίες και διάφορες, αλλά κρατάμε ότι είναι ένα παιχνίδι και ότι στην πραγματική μας ζωή δεν θα σκάγαμε γι’αυτά τα πράγματα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με το που ανακοινώνει ο Γιώργος το όνομα της Καρολίνας, εμένα τρέχουν δάκρυα, ενώ οι φίλοι της απαθέστατοι. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Είναι μια παρέα, φίλοι ο ένας για τον άλλον και ο ένας παλεύει για τον άλλον, και φεύγει η κολλητή τους και είναι έτσι; Τι πράγματα είναι αυτά;», ενώ και ο Σάκης Κατσούλης χαρακτήρισε τη φιλία των amigos, ως λυκοφιλία.

Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία

Οι έξι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor, θα παλέψουν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ατομική ασυλία. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο αποψινός νικητής, δίνοντας για πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA