Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ακόμη μια φορά θα αποδειχθεί στο καθιερωμένο συμβούλιο του νησιού, όπου ο παίκτης που θα κερδίσει την τρίτη ατομική ασυλία θα υποδείξει έναν ακόμα παίκτη για αυτή την εβδομάδα, συμπληρώνοντας έτσι την τριάδα. Μετά τη χθεσινή υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλο, με τον Σάκη Κατσούλη να τον υποδεικνύει, τα πράγματα ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα κύλησαν ήρεμα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού - Παρόντες όλοι παίκτες και οι συγγενείς

Ο αποψινός στίβος μάχης χρειάζεται τη συγκέντρωση των παικτών, με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο μοναδικός που δεν κινδυνεύει, μιας και οι δύο ασυλίες που έχει ήδη κερδίσει, του εξασφαλίζουν την παραμονή του γι’αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος από τους Amigos κερδίσει το αποψινό αγώνισμα, η Μαριαλένα θα είναι σίγουρα υποψήφια.

Ο παίκτης που κερδίσει την ατομική ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος

Σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα spoilers, για τρίτη συνεχή φορά κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος δίνει μαξιλάρι ασφαλείας στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και υποδεικνύει τον Γιώργο Κόρομι υποψήφιο για αποχώρηση. Επομένως, Ελένη Χαμπέρη, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους στη ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA