Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, του Mega, συνεχίζουν να καθηλώνουν τους τηλεθεατές, με την οικογένεια Καρούζου να μαζεύει τα κομμάτια της και οι αρχές να βρίσκονται ένα βήμα πριν τη διαλεύκανση της απαγωγής των παιδιών, με «ενορχηστρωτή» τον Ιάσωνα, δηλαδή τον Βασίλη.

Διαβάστε ακόμη: Άρης Σερβετάλης: Το ραντεβού με τον σκηνοθέτη της σειράς Άγριες Μέλισσες για τον τρίτο κύκλο

Στο αποψινό επεισόδιο οι έρευνες γύρω από το σκάνδαλο διαφθοράς στο Βαθύ, θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Σπύρου Καρούζου για παράνομες εξορύξεις, και του Νικήτα Γκέκα για εμπλοκή, ενώ η Θάλεια μαζί με τον Νάσο συνεχίζουν να αναζητούν μια σύνδεση μεταξύ της απαγωγής και της παλιάς υπόθεσης του τροχαίου ατυχήματος και καταλήγουν σε έναν σημαντικό μάρτυρα. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης παίρνει την πρωτοβουλία, παρά τις αντιδράσεις του «ενορχηστρωτή», να μεταφέρει το άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο και εντοπίζεται από την αστυνομία.

Δείτε το trailer του αποψινού επειδόσιου Σιωπηλός Δρόμος:

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA