Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις, μάλλον, αποτελούν παρελθόν στο Survivor, αφού τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, έγιναν ένα. Οι εναπομείνατες παίκτες μοιράστηκαν αναμνήσεις από τον πρώτο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης, τότε που οι καλύβες έσφυζαν από ζωή, με τον Ηλία Μπόγδανο να συγκινείται περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Παππάς: «Ζαλίζει» το ποσό που θα πάρει για το The Bachelor

Το Survivor βρίσκεται πια στην τελική ευθεία, αφού μετά και την αποψινή αποχώρηση, μένει ακόμα μία για να επιστρέψουν οι υπόλοιποι στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό. Γι’αυτό και Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Ελένη Χαμπέρη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους και θυμήθηκαν ωραίες στιγμές, μεταξύ αυτών, και εκείνες με τον Τριαντάφυλλο

Ο Ηλίας, πάντως, ήταν εκείνος που φορτίστηκε συναισθηματικά, με τον ίδιο να λέει: «Θα μου λείψουν οι καταστάσεις και όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες. Σαν χτες μου φαίνεται η πρώτη μέρα που ήρθα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς έπρεπε να διαχειριστούμε οι κόκκινοι όλα τα παιδιά που ήρθαν στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας.  Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και είπα με τους Amigos να φτιάξουμε την πρώτη καλύβα. Φαίνεται ότι πέρασε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χτες. Σκέφτομαι τι θα πρωτοπώ στους δικούς μου… Είναι μία ζωή ολόκληρη, όσο κι αν φαίνεται αστείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA