Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το κλίμα στο Survivor, με τους παίκτες να έχουν μία μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση πλέον, αφού το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του. Απομένει μία ακόμα αποχώρηση, μέχρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα όσοι θα απομείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού - Παρόντες όλοι οι παίκτες και οι συγγενείς

Πριν τον στίβο μάχης, οι παίκτες θυμήθηκαν κάποιες στιγμές τους στο Survivor, όπως για παράδειγμα το πρώτο καλό έπαθλο που κέρδισαν, καθώς και ευχάριστες στιγμές που έχει χαρίσει στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, με τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπάει σε κλάματα και να λέει: «Θα μου λείψουν οι καταστάσεις και όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες. Σαν χτες μου φαίνεται η πρώτη μέρα που ήρθα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς έπρεπε να διαχειριστούμε οι κόκκινοι όλα τα παιδιά που ήρθαν στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας.  Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και είπα με τους Amigos να φτιάξουμε την πρώτη καλύβα. Φαίνεται ότι πέρασε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χτες. Σκέφτομαι τι θα πρωτοπώ στους δικούς μου. Είναι μία ζωή ολόκληρη, όσο κι αν φαίνεται αστείο».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο μικτός αγώνας με τους παίκτες της Ρουμανίας, ωστόσο το συμβούλιο του νησιού ήταν αυτό που περίμεναν με αγωνία οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, αφού Ελένη Χαμπέρη, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι ήταν στο ντάκο από τον Σάκη Κατσούλη.

Το όνομα της Ελένης Χαμπέρης ήταν εκείνο που ακούστηκε από τον Γιώργο Λιανό, με τον Ηλία να λυγίζει ξανά και να ξεσπάει σε κλάματα. Η Ελένη δήλωσε με τη σειρά της πως «είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα όλη αυτή την εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και γεμάτη που έφτασα μέχρι εδώ. Είναι κάτι που δεν το περίμενα, ειδικά επειδή άργησα να μπω στο παιχνίδι, παρόλα αυτά ήρθα έκτη θέση και είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό του. Στεναχωριέμαι και κλαίω όχι επειδή φεύγω, αλλά επειδή θα μου λείψουν όλα αυτά. Συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι όλο αυτό δεν μπορώ να το ξαναζήσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA