Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, και παραχώρησε μιας εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μάλιστα, ο ηθοποιός που την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ως Ακύλας Μεγαρίτης, αναφέρθηκε και σε άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως τον εθισμό του με τον τζόγο, καθώς και για τη φιλία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε ακόμη: Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ

«Η σεξουαλική παρενόχληση είναι άνθρωπος ελλιπής, είναι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι μέσω του σεξ μπορεί να επιβληθεί. Αυτό είναι η σεξουαλική παρενόχληση και εκεί είναι η παρενόχληση, γιατί μη θεωρήσουμε το φλερτ παρενόχληση. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης όχι μόνο τιμωρίας» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το αν έπεσε από τα σύννεφα με κάποιον από τους ανθρώπους του χώρου για τους οποίους έγιναν καταγγελίες, ο ίδιος απάντησε: «Πέσαμε από σύννεφα, ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι κάποιος άνθρωπος έχει θέμα σεξουαλικό έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχθούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

Τέλος, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ανέφερε πως η φιλία τους εξακολουθεί να τους συνδέει, ενώ για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε πως «είναι η απόδειξη πως το σκοτάδι τελικά είχε καλύψει και τον ίδιο, αν αποδειχθεί. Αν τελικά αποδειχθεί θα τον επισκεφθώ στη φυλακή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA