Μενού
  • Α-
  • Α+

«Άδοξο» τέλος είχε η σύντομη συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ, αφού και οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει στη νομική οδό. Ο τραγουδιστής σε ανάρτηση του στο Instagram έδειξε φανερά ενοχλημένος με το συμβόλαιο και τη ρήτρα που αναφέρει το κανάλι, ενώ μίλησε και στην καμέρα της εκπομπής Πρωινό, αναφέροντας τα εξής:

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τσαλίκης σε ΣΚΑΪ για Big Brother: Θα διεκδικήσω το δίκιο μου, κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια

«Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή.

«Δεν αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο. Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί η αντίδρασή μου και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία. Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA