Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 και στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (28/6), φαίνεται πως η κατάσταση είναι τεταμένη.  Οι εναπομείναντες Amigos δεν μιλάνε στον Ηλία Μπόγδανο ενώ πλέον έρχεται και η Μαριαλένα να δώσει δίκιο στον Κόρο για την όλη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και δωρίζει τα χρήματα σε παιδιά με καρκίνο - Όσα θα δούμε μέχρι τον τελικό

Η μοναδική γυναίκα παίκτρια, που έχει μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο τρέιλερ του καναλιού και μιλάει για τα όσα διαδραματίζονται.

«Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ηλίας φαίνεται ο αδικημένος της υπόθεσης. Είχαν μία συμφωνία μεταξύ τους μάλλον να μη μας προσεγγίσουν ποτέ και ο Ηλίας αθέτησε την υπόσχεσή του στους Amigos. Οι Amigos, τα αδέρφια, οι Bro, οι κολλητοί, η οικογένεια. Τι έγινε; Νιώθω ότι κάτι έχει κάνει ο Ηλίας πίσω απ’ όλα αυτά και δίκιο έχει ο Κόρο», λέει χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και το αγώνισμα κατάταξης. Με τέσσερις παίκτες να έχουν μείνει πλέον στον Άγιο Δομίνικο έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA