Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα καταρρεύσει on camera κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor. Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές αφού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καταρρέει μπροστά στην κάμερα και οι γιατροί προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στον τελικό - Εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού

Ο Γιώργος Κόρομι είναι εκνευρισμένος μετά την χθεσινή του ήττα. Ο Κόρο έχασε στο τελευταίο στίβο μάχης και απόψε θα είναι απλά ένας παρατηρητής, αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του στους ημιτελικούς.

Στη συνέχεια, θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης ανάμεσα σε Σάκη, Ηλία και Μαριαλένα και θα τα δώσουν όλα για να είναι στον τελικό! Όμως κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Μαριαλένα παλεύοντας για τη νίκη πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό της που φωνάζει:

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω» και πέφτει στο πάτωμα. Ο Σάκης Κατσούλης τρέχει πίσω της για να δει τι της συμβαίνει, ενώ ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να φωνάζει τους γιατρούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA