Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Τριαντάφυλλος κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor που πραγματοποιείται στο Άλσος του Γαλατσίου. Ενώ ο Πάνος Καλίδης αφηγούνταν την έλλειψη λίμπιντο που βίωσε στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο με σκοπό να αποκαλύψει ποιοι ήρθαν κοντά ερωτικά στο ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμη: Η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού: «Φοβόμουν να εμβολιαστώ»

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.Εν τέλει, αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, την επιβεβαίωση έδωσε και ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: «Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

«Εγώ δεν είπα τίποτα, είπα ότι είναι καλά φιλαράκια», είπε στο τέλος του ριάλιτι ο γνωστός τραγουδιστής. Φυσικά δε δίστασε να κάνει και πάλι λόγο στην κουμπαριά με τον Σάκη λέγοντας: «Μακάρι να γίνει πρόταση γάμου αλλά εγώ ξέρω ότι με όποια κι αν παντρευτεί ο Σάκης εγώ θα είμαι ο κουμπάρος. Μου είπε ότι θέλει να βρει και σπίτι κοντά μου για να είμαστε μαζί συνέχεια».

Λιάγκας για Τριαντάφυλλο: Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα

Ο παρουσιαστής του ANT1 φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τις ερωτικές περιπτύξεις στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν έκρυψε και την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τραγούδησε με τον 5χρονο γιο του και τον έδειξε live στις κάμερες. «Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ. Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor» συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Δεν κάναμε τίποτα με τον Αλέξη, είμαστε φίλοι»

Φανερά ενοχλημένη η Ελευθερία Ελευθερίου από τη δήλωση βόμβα που έκαναν ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης για εκείνη. Οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα ότι η πρώην συμπαίκτρια τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνευρέθηκε με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο.  Η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου»! Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο, θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο». Όσο για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά μετά το Survivor, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική»!

Ελέτσι: Δεν μου άρεσε η αντίδραση της Ελευθερίας

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχολιάζει την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρώτη είχε αποκαλύψει την ερωτική σχέση των δύο, αλλά χωρίς να εκθέσει τους δύο παίχτες, κάτι το οποίο εκνεύρισε τον Βαγγέλη Περρή, διότι θεώρησε ότι η Ελέτσι έκανε το ίδιο λάθος με τον Τριαντάφυλλο. «Δεν είναι έγκλημα, είναι απόλαυση», επανέλαβε η Ελέτσι με τον κύριο Περρή να τονίζει «να μην μιλάτε για τους άλλους».  «Έπρεπε να επιμείνει να πάρει το μικρόφωνο και να μιλήσει», ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου της Mykonos TV σχετικά με την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την «αποκάλυψη» του Τριαντάφυλλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA