Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Σάττι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την καταγωγή της. «Η ιδιαιτερότητα για την οποία ντρεπόμουν, τώρα είναι η δύναμή μου», δηλώνει περήφανα η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, μιλώντας για τα σκληρά σχόλια που έχει δεχτεί στην παιδική ηλικία για την καταγωγή της.

Διαβάστε ακόμη: Ραφαέλα Καρά: Το ξανθό κορίτσι του Canzonissima που ερωτεύτηκε ο Φρανκ Σινάτρα και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος

Η τραγουδίστρια, με καταγωγή από την Ελλάδα και το Σουδάν, υποστήριξε πω «έχω ακούσει σχόλια για την καταγωγή μου όταν ήμουν μικρή. Όταν είμαστε μικροί στεναχωριόμαστε, χωρίς να καταλαβαίνουμε και να δίνουμε κάποια βαρύτητα στα πράγματα. Αυτή η ιδιαιτερότητα για την οποία μπορεί να ντρεπόμουν, τώρα είναι η δύναμή μου. Τότε στεναχωριόμουν και ένιωθα ανασφάλεια, γιατί όταν δεν μοιάζουμε με τους γύρω μας σε κάτι, νιώθουμε ότι δεν θα είμαστε αποδεκτοί, δεν θα μας αγαπάνε», τόνισε η Μαρίνα Σάττι.

«Θυμάμαι κάποια στιγμή που φορούσα και σιδεράκια ή που φορούσα γυαλιά και ντρεπόμουν γι’ αυτό που μπορεί να μου έλεγαν κάτι και να με πείραζε. Το λέω και για όλα αυτά τα παιδιά που μπορεί να ακούνε κάποια πράγματα και να στεναχωριούνται ή να τους ρίχνει, νομίζω έχει να κάνει και πώς νιώθουν οι ίδιοι με αυτό, να νιώθουν δυνατοί», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA