Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πιο συγκινητική στιγμή των φετινών Mad Video Music Awards ήταν η στιγμή της βράβευσης της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η κορυφαία τραγουδίστρια, παρέλαβε το «Τιμητικό Βραβείο MAD Music Icon» από τις κόρες της Χριστιάνα Μπέτα και Αντριάνα Φουστάνου σε μία εξαιρετικά συγκινητική στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: Ο Νιλ Γιανγκ πούλησε το 50% της... μουσικής του στον Ελληνοκαναδό Μερκ Μερκουριάδη

Όσο κι αν ήθελε να κρύψει τα δάκρυα της, τελικά δεν τα κατάφερε. Η Νατάσα Θεοδωρίδου συγκινήθηκε πολύ όταν παρέλαβε το βραβείο της και είπε  χαρακτηριστικά "Μου επέτρεψαν αυτά τα δυο μαγικά πλάσματα με τον καλό τους χαρακτήρα να αφοσιωθώ στην μεγάλη μου αγάπη που είναι το τραγούδι".

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2021, τα οποία είδαμε από τη συχνότητα του MEGA ολοκληρώθηκαν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να ερμηνεύει ζωντανά αγαπημένες, διαχρονικές επιτυχίες από τη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, όπως τις «Χαρτοπόλεμος», «Κόκκινη Γραμμή», «Παραδόθηκα σε σένα», «Έξαψη», αλλά και το τραγούδι «Έλα που φοβάμαι» σε ένα ξεχωριστό ντουέτο με το Χρήστο Μάστορα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA