Μενού
  • Α-
  • Α+

H Βέφα Αλεξιάδου και o Κωνσταντίνος Μιναρετζής, έχουν μπει σε δικαστική διαμάχη για τη μαγειρίτσα κοτόπουλου που σέρβιρε πριν από δύο χρόνια ο δημοσιογράφος στο εστιατόριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Οn time», όλα ξεκίνησαν όταν στις 6 Απριλίου του 2019 η Βέφα Αλεξιάδου κατέθεσε αγωγή κατά του Κωνσταντίνου Μιναρετζή, αναφέροντας ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος λειτουργούσε τότε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποίησε το όνομά της στη μαγειρίτσα από κοτόπουλο έχοντας αναρτήσει και τη φωτογραφία της στην είσοδο του εστιατορίου, ενώ μοίραζε και φυλλάδια με τη φωτογραφία της, διαφημίζοντας εκείνο το Πάσχα τη «μαγειρίτσα της Βέφας».

Διαβάστε ακόμη: Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου: «Γιόρταζα και κανείς δεν με θυμήθηκε...»

Η Βέφα Αλεξιάδου με την αγωγή της ζητούσε το ποσό των 60.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί στο εξής το όνομά της στη μαγειρίτσα με κοτόπουλο που σέρβιρε στο κατάστημά του.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον δημοσιογράφο, που στις 18 Απριλίου του 2019, κατέθεσε εξώδικο κατά της Βέφας Αλεξιάδου στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τους συνέδεε φιλία χρόνων και πως με τη δική της ενθάρρυνση χρησιμοποίησε το όνομά της σε μία συνταγή δική του. Μάλιστα, αναφέρει ότι οι συνομιλίες τους αυτές έγιναν παρουσία κι άλλων ατόμων.

Στις 27 Νοεμβρίου 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφασή του θεωρεί την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου ως «μη ασκηθείσα» και δίκασε ερήμην της, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δικαστική αίθουσα. Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου 2021 ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Μιναρετζή να καταθέσει αγωγή κατά της Βέφας Αλεξιάδου ζητώντας 50.000 ευρώ ως αποζημίωση αφού ισχυρίζεται ότι μετά τον σάλο που έγινε με την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου εναντίον του, η επιχείρησή του έπεσε οικονομικά έξω και αναγκάστηκε να την κλείσει.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στην αγωγή του ο δημοσιογράφος, μέχρι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έγινε γνώστης της υπόθεσης και είχε  τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βέφα Αλεξιάδου σχετικά. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, η οποία θα αποφασίσει αν θα γίνει δεκτή η αγωγή των 50.000 ευρώ του δημοσιογράφου κατά της Βέφας Αλεξιάδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA