Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχoυν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από την είδηση της έναρξης των γυρισμάτων του «Just Like That» στη Νέα Υόρκη και μια νέα «βόμβα» ήρθε να προστεθεί στη φήμες για τη σειρά που θα αποτελεί τη συνέχεια της θρυλικού «Sex and the City».

Διαβάστε ακόμα: Marvel - Η σειρά «Loki» θα συνεχίσει και για 2η σεζόν

Το HBO Max λέγεται ότι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη δεύτερη σεζόν, πριν καν αρχίσει η πρώτη. Κι αυτό δεν είναι η μοναδική έκπληξη καθώς σύμφωνα με την Daily Mail οι παραγωγοί της σειράς συζητούν την επιστροφή και της Κιμ Κατράλ.

Όταν στις αρχές του χρόνου ανακοινώθηκε ότι η παρέα του «Sex and the City» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αλλά χωρίς τη Σαμάνθα Τζόουνς (Κιμ Κατράλ), οι θαυμαστές της σειράς δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Τώρα όπως αναφέρει η Daily Mail, το HBO Max «αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα» τη δεύτερη σεζόν της σειράς επισημαίνοντας ότι η «πόρτα είναι ανοιχτή» για να επιστρέψει η Κατράλ εφόσον η ίδια το επιθυμεί.

«Οι κυρίες την αγαπούν και την εκτιμούν και θα ήθελαν πολύ να τη δουν στη νέα σεζόν. Το βασικό σημείο αυτής της σειράς είναι να δείξει ότι οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε η Κιμ είναι πάντα ευπρόσδεκτη να επιστρέψει στο σπίτι της».

«Αν οι εκπρόσωποι της Κιμ τηλεφωνούσαν τώρα και έλεγαν ότι είναι διαθέσιμη - θα κλείναμε εισιτήριο με την πρώτη πτήση για τη Νέα Υόρκη. Υπάρχει ακόμα χρόνος», υποστήριξε πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Ωστόσο, οι φήμες για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, αλλά και την επιστροφή της Κιμ Κατράλ, δεν επιβεβαιώθηκαν από την πλευρά του HBO Max.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο σκηνές από τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA