Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Γιώργος Τσαλίκης και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και από ό,τι φαίνεται η κόντρα αυτή δεν έχει τελειωμό. Τώρα ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου έκανε αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού του επέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Διαβάστε ακόμη : Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Μου έστειλαν εξώδικο - Εμαθα για καναλάρχες που διαλύουν ζωές»

Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το σταθμό για την παρουσίαση του Big Brother αλλά ακύρωσε τη συνεργασία επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα. Ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας μάλιστα το θέμα. «Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δεν καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA