Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίσημα στο δυναμικό του Mega ανήκει η Κατερίνα Καραβάτου, μετά την αποχώρησή της από το Star. Η παρουσιάστρια, που από τον Σεπτέμβρη θα την δούμε στην πρωινή ζώνη του καναλιού, δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τη χαρά για τη... μεταγραφή της. Οι πρώτες της δηλώσεις έγιναν μέσα από τον λογαριασμό του σταθμού στο Instagram και η Κατερίνα Καραβάτου δηλώνει ευτυχισμένη.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Και επίσημα στο Mega

«Θυμάστε που τα λέγαμε και με ρωτούσατε πού θα τα πούμε από τον Σεπτέμβρη και εγώ σας έλεγα “λίγη υπομονή, να πάει αρχές Αυγούστου και θα σας πω”. Ήρθαν οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου, οπότε με πολύ μεγάλη χαρά θέλω να σας πω ότι θα τα λέμε στο Mega από Σεπτέμβρη, το Mega το καλό, και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

https://www.instagram.com/p/CSGtFcUKR_Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακοίνωση του Mega

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του «μεγάλου καναλιού», που έχει συγκεντρώσει την dream team της τηλεόρασης φέτος, αναφέρει: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA