Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα λένε στους τηλεθεατές «Όλα Γκουντ» που εκτός από αισιόδοξο είναι και ένα λογοπαίγνιο με το επώνυμο του παρουσιαστή. Η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου με το ζευγάρι να έχει κερδίσει ήδη το τηλεοπτικό κοινό. 

Το τρέιλερ που έχει βγει, δείχνει την καθημερινότητα ενός ζευγαριού που προσπαθεί να τα καταφέρει σε όλα παρά το δύσκολο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Εκείνος εκτός από τα επαγγελματικά τρέχει στις δραστηριότητες των παιδιών αλλά και για ψώνια ενώ εκείνη εκτός από το σπίτι και τα επαγγελματικά είναι και δίπλα στις φίλες της. Το ζευγάρι «βάζει» τον τηλεθεατή στην εικονική ζωή του σαν να είναι δυο άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Και φυσικά στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα. Έτσι, όταν έρχονται αναποδιές, μαζί προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τελικά λένε «Όλα Γκουντ». 

Την αρχισυνταξία, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, θα έχει η Γωγώ Σαμπάνη, η οποία στο παρελθόν έχει αναλάβει αρκετές εκπομπές με τελευταία αυτή του Γιώργου Λιάγκα. Όσο για αυτούς που θα κάτσουν στον καναπέ πολλά είναι τα ονόματα που περνούν από δοκιμαστικό, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος μετά το «Survivor» θα εξαργυρώσει τη δημοτικότητά του σε πάνελ εκπομπής. Αυτή είναι η χρονιά τους, καθώς το ζευγάρι θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother όσο και την ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα ακούγεται έντονα πως η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει γύρω στις 30 Αυγούστου για να ξεκινήσουν νωρίς την σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=6DLmwlA5RoA
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA