Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει τον «Όρκο» του Ιπποκράτη αυτή τη σεζόν κι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Ο ηθοποιός για άλλη μια φορά επέλεξε να κάνει έναν δύσκολο κόντρα ρόλο δείχνοντας έτσι το ταλέντο του αλλά και την επιθυμία του να μεταμορφώνεται κάθε φορά και σε άλλο ήρωα. Φέτος λοιπόν θα γίνει ο «γιατρός» στη νέα σειρά της ΕΡΤ που θα μπει στις καρδιές του κοινού. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Στάνκογλου για τα περιστατικά κακοποίησης: «Δεν με νοιάζει αν είσαι σπουδαίος ηθοποιός, άνθρωπος είσαι;»

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή της ΕΡΤ τιτλοφορείται «Όρκος» και το σενάριο υπογράφει η Τίνα Καμπίτση ενώ την σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Άγριες Μέλισσες», απ' όπου αποφάσισε να αποχωρίσει με το τέλος της δεύτερης σεζόν. Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε συνεργαστεί άψογα με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και τώρα ετοιμάζονται να επαναλάβουν την συνάντηση τους με έναν άκρως απαιτητικό ρόλο. Όσον αφορά τώρα τη σειρά, «Όρκος», που αναφέρεται στον όρκο του Ιπποκράτη, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Στάνκογλου να είναι ένας γιατρός ο οποίος τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη που έχει δώσει θα έρθει αντιμέτωπος με ένα σημαντικό δίλημμα. Θα σώσει τον δολοφόνο συγγενικού του προσώπου. Η σειρά προορίζεται για έναρξη στο δεύτερο μισό της σεζόν, με πιθανή ημερομηνία προβολής τον Φεβρουάριο του 2022. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου μετά το επιτυχημένο πέρασμα από το MEGA και τους «Σχεδόν Ενήλικες», αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 τώρα επιστρέφει στην ΕΡΤ με έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα συζητηθεί.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA