Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Formula 1: Drive to Survive» του Netflix ανανεώθηκε για 4η σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Πρόκειται για την πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ που έχει άμεση πρόσβαση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, αποκαλύπτοντας την αληθινή ιστορία του σπορ - όχι μόνο τη μάχη για τη νίκη, αλλά τη έξω από τις πίστες σε αυτήν την επιχείρηση των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη σεζόν 4, οι θεατές θα μεταφερθούν στα παρασκήνια για να δουν από πρώτο χέρι πώς οι οδηγοί και οι ομάδες παλεύουν για τη νίκη στα Grand Prix του 2021. Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζέιμς Γκέι Ρις (Amy, Senna) και Πολ Μάρτιν (Diego Maradona) θα είναι οι παραγωγοί της σειράς.

Το «Formula 1: Drive to Survive» έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2019, επιστρέφοντας για τη δεύτερη σεζόν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η πιο πρόσφατη σεζόν, που καλύπτει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2020, έκανε πρεμιέρα φέτος στις 19 Μαρτίου. Στις τρεις πρώτες σεζόν, η σειρά τιμήθηκε με ένα Bafta TV Craft Award και ένα Telly Award, μαζί με δύο υποψηφιότητες για Broadcast Tech Innovation Award.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA