Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο αντίο στον Ανέστη Βλάχο είπαν στις 12.00, φίλοι, συγγενείς, αλλά και απλός κόσμος. Η κηδεία του Ανέστη Βλάχου έγινε στο Α΄ Νεκροταφείο έπειτα από προσωπική απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν για τον άνθρωπο που πρόσφερε τόσα στον κινηματογράφο αλλά και στον δήμο Αθηναίων ως αντιδήμαρχος επί δυο τετραετίες. 

Διαβάστε ακόμηΑνέστης Βλάχος: Στήριζε φτωχούς, βοηθούσε νέους και δεν τον κέρδισε ποτέ η επιτυχία

Στεφάνια στην κηδεία του Ανέστη Βλάχου έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, καθώς το ΠΑΣΟΚ ήταν μια από τις μεγάλες του αγάπες, σύμφωνα με την οικογένειά του, αλλά και η ΠΑΕ-ΑΕΚ και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο Δικέφαλος ήταν άλλη μια από τις μεγάλες αγάπες του αξέχαστου ηθοποιού.

Ανάμεσα σε εκείνους που είπαν το τελευταίο αντίο στον δημοφιλή ηθοποιό ήταν και οι συνάδελφοι του Σπύρος Μπιμπίλας και Καίτη Φίνου που είχαν παίξει μαζί του στην τελευταία παράσταση «Οίκος Ευγηρίας: Η ευτυχισμένη Δύσης» που παίχτηκε για δυο σεζόν. 

Σε μήνυμά τους τα παιδιά του Ανέστη Βλάχου εκφράζουν για άλλη μια φορά το «ευχαριστώ» προς όλους όσοι τους στάθηκαν, τους εμψύχωσαν, τους παρηγόρησαν, τις τελευταίες εβδομάδες για την περιπέτεια με την υγεία του τον τελευταίο μήνα. «Για ένα μήνα τώρα ήσασταν μέλη της οικογένειας μας Έχετε την αγάπη μας, την εκτίμηση μας και τον σεβασμό μας. Πάμε για το τελευταίο χειροκρότημα. Να είστε καλά όλοι» καταλήγει η συγκινητική ανάρτηση των παιδιών του Ανέστη Βλάχου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA