Μενού
  • Α-
  • Α+

Με δική της εκπομπή στο OPEN έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού. Η δημοσιογράφος, που επί σειρά ετών βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στην πρωινή ζώνη του καναλιού, παραμένει στο OPEN και αποκτά την δική της εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη: Πόπη Τσαπανίδου: Επίσημα στο Open - Η ανακοίνωση από το κανάλι

Την Παρασκευή (27/8) κυκλοφόρησε το τρέιλερ και έγινε γνωστό πως η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κάνει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα και θα παρουσιάζει την καθημερινή κοινωνική εκπομπή «Μίλησέ μου». Οι τηλεθεατές θα αναλύουν τα προβλήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:45.

Η ίδια κοινοποιώντας το τρέιλερ του σταθμού για την εκπομπή έγραψε: «Με ανυπομονησία , χαρά και αισιοδοξία ξεκινάμε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι μαζί σας για να μιλάμε για τα πάντα που απασχολούν την οικογένεια , τον επαγγελματικό χώρο , τις σχέσεις , την κοινωνία που ζούμε . Γιατί κάθε προβληματισμός έχει την λύση του ! Απλά μίλησε μου ❤»

Δείτε το τρέιλερ

https://www.instagram.com/p/CTFXxO3IUaq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA