Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα λέει καθημερινά μια… «MEGA Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμηΕλεονώρα Μελέτη: Ρωτά την οικογένειά της τι θα βλέπουν στο MEGA και την τρολάρουν

«Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη θα είναι στο MEGA και ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Με αυτή την ανατρεπτική και απολαυστική παρέα, λοιπόν, θα ξεκινάμε την ημέρα μας κάθε πρωί. Μια παρέα που έχει άποψη, αυθορμητισμό, χιούμορ και ξέρει να μεταδίδει θετική ενέργεια», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA