Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αλλαγές, αυτή τη φορά σε διοικητικό επίπεδο, στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη. Η Κική Σιλβεστριάδου, Γενική Διευθύντρια του καναλιού, επισημοποίησε την αποχώρησή της από το κανάλι, αφού πρώτα κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τη Nova. Η Κική Σιλβεστριάδου βρισκόταν στο πόστο αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη.

Τη θέση της κυρίας Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει προσωρινά ο μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής του καναλιού, Νίκος Αργυρός, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το OPEN την Τρίτη (2/9) το απόγευμα.  «Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση της Γενικής Διευθύντριάς του Κικής Σιλβεστριάδου. Το OPEN την ευχαριστεί θερμά για τη δημιουργική συνεργασία, την πολύτιμη προσφορά της από τα πρώτα βήματά του και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά της βήματα. Προσωρινά, χρέη Γενικού Διευθυντή του OPEN θα εκτελεί ο Εμπορικός Διευθυντής του, κ. Νίκος Αργυρός», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πλέον, οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη βρίσκονται στην αναζήτηση νέου Γενικού Διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει να οργανώσει τη νέα εποχή στο κανάλι, το οποίο μετρά πολλές και σημαντικές απώλειες το τελευταίο διάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA