Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχασα τον ύπνο μου και σας παρακολουθούσα, αλλά δεν το μετανιώνω γιατί σας γνώρισα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων ο Ισίδωρος Δούνης, ο οποίος μετά από ημέρες στο μυστικό δωμάτιο του Big Brother εμφανίστηκε στους συμπαίκτες του. Αφού έκανε τον απολογισμό της εβδομάδας και έδωσε συγχαρητήρια στην αρχηγό, Σύλια Καραμολέγκου, και έκανε θετικά σχόλια σε κάποιους από τους παίκτες, αναφέρθηκε και στους παίκτες που έχουν χαρακτηριστικά που δεν του αρέσουν.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother - Spoiler: Φουντώνουν τα φλερτ στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» - Ερωτευμένος και ο Στηβ

Ο παίκτης τα έβαλε κυρίως με την συμπεριφορά του Παναγιώτη Πέτσα, θεωρώντας ότι έχει αρχηγικές τάσεις: «Ας περάσουμε στα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν μου αρέσουν. Στους τύπους που κάποτε μου δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα και τώρα μπορώ και τους αντιμετωπίζω. Στους ψευτόμαγκες που κάνουν κατάχρηση κι επίδειξη ισχύος και καβαλικεύουν τους άλλους. Σε αυτούς που δεν κατάφεραν να γίνουν αρχηγοί, δεν ακούνε τίποτα πέρα από το εγώ τους και θέλουν να τους ακολουθούν. Σε όσους κρίνουν επιπόλαια και μεταφράζουν τις προσπάθειες ανθρώπων λανθασμένα και κάθε συζήτηση οδηγεί σε ένα σεξουαλικό υπονοούμενο. Σε αυτούς που δεν προσπαθούν και δεν ακούνε τους δίπλα τους. Σε αυτούς που μίλησαν για την προσπάθεια μου και την ήττα μου στο αγώνισμα. Έκρινες την προσπάθειά μου εσύ, που δεν ξέρεις τα ονόματα των συγκατοίκων σου. Βούτηξες την Ανχελίτα και το μικρόφωνό σου στην πισίνα. Με προβλημάτισες και με ξενέρωσες».

Ο Ισίδωρος άλλαξε τους υποψήφιους προς αποχώρηση χρησιμοποιώντας το προνόμιο που του έδωσε ο Big Brother. Ο παίκτης αποφάσισε να εξαιρέσει από τη διαδικασία αποχώρησης τη Σαμάνθα και στη θέση της να βάλει τον Παναγιώτη Πέτσα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ο Παναγιώτης Πέτσας στη συνέχεια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και μιλώντας στον Big Brother, ξέσπασε σε κλάματα. Ο παίκτης ήταν ενοχλημένος με την λέξη «ψευτόμαγκας». «Με ψήφισε καθαρά επειδή πιστεύω ότι δεν αγωνίστηκε, όπως έπρεπε κι ότι τα παράτησε γιατί το είδα με τα μάτια μου. Ήταν χαβαλές. Έχω αντιμετωπίσει ψευτόμαγκες και τα έχω δει όλα αυτά. Δεν μπορεί να με χαρακτηρίζει το ίδιο με αυτούς, έχω παλέψει και κάθε μέρα παλεύω για να κάνω καλύτερο τον κόσμο. Είναι τέλειο, αν βοηθήσω έστω κι έναν άνθρωπο. Είναι λάθος, δίκη χωρίς λόγο. Είμαι για όλους θα το δει. Είμαι χαλί να με πατήσεις. Να με σέβεσαι και να με κοιτάς στα μάτια, όταν σου δίνω το χέρι», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA