Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βρετανός κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός, Σάσα Μπάρον Κόεν (Sacha Baron Cohen) ήταν ο παραλήπτης του φετινού Βραβείου Ειδώλου από το περιοδικό GQ. Η 24η τελετή απονομής των βραβείων Άνδρες της Χρονιάς του GQ πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, στη γκαλερί Tate. Ο Σάσα Μπάρον Κόεν σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ σχολιάζει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τον κορονοϊό έως την παραπληροφόρηση ότι θα αναβιώσει τον χαρακτήρα του Ali G.

Διαβάστε ακόμη: Michael K. Williams: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο πρωταγωνιστής του The Wire

«Ακούστε, είμαι κωμικός, οπότε μην λαμβάνεται τόσο σοβαρά, όσα λέω» τονίζει αναφερόμενος στις αναλήθειες για τον κορονοϊό που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αλλά αν θεωρείτε ότι η θεμελιώδης ευθύνη της κυβέρνησης είναι να προστατεύει τις ζωές των ανθρώπων της, υπήρχαν ισχυρές εταιρείες που διέδιδαν ψέματα που σκότωναν ανθρώπους; Λοιπόν νομίζετε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτά τα ψέματα, είτε με νομοθεσία είτε με πρόστιμα. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που πέθαιναν από παραπληροφόρηση σχετικά με την Covid-19, αλλά δεν υπήρχαν κυρώσεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» εξηγεί.

Ο Σάσα Μπάρον Κόεν επιβεβαιώνει επίσης μια φήμη ότι εμφανίστηκε σε κορυφαία μυστική stand up κωμωδία ως Ali G στο Syndey’s Comedy Store. «Ναι. Απλώς ήθελα να ανέβω στη σκηνή και να κοροϊδέψω και να δω πώς θα ήταν ο Ali G με πλήθος. Πραγματικά διασκέδασα» αναφέρει.

Ερωτηθείς αν σκοπεύει να το ξανακάνει, απάντησε: «Ναι, νομίζω ότι θα το έκανα. Γιατί ο λόγος που έγινα κωμικός ήταν ότι μου άρεσαν οι άνθρωποι που γελούσαν με τα αστεία μου. Το να ακούω πραγματικό γέλιο είναι σπάνιο πράγμα για μένα. Όταν κάνω ταινίες, νομίζω ότι είναι αστείες, αλλά πρέπει να περιμένω τρεις μήνες για να ακούσω το γέλιο του κοινού».

Εν τω μεταξύ, ο Κόεν επιμένει ότι η ταινία του «Borat Subccessive Moviefilm» θα είναι η τελευταία του είδους και ότι θα επικεντρωθεί στην υποκριτική σε πιο παραδοσιακά πρότζεκτ. «Θέλω να πω, ακούστε, η ιδέα, πραγματικά, είναι να εγκαταλείψω όλη μου τη μυστική δουλειά τώρα» σημειώνει. «Θα προτιμούσα πολύ να συνεργαστώ με τον Άαρον Σόρκιν ή άτομα όπως ο Μάρτιν Σκορσέζε ή ο Άνταμ ΜαΚέι. Είναι πολύ πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και δεν χρειάζεται να φοράς αλεξίσφαιρο γιλέκο όταν πηγαίνεις στη δουλειά» προσθέτει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA