Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η Γη της Ελιάς» καθηλώνει κάθε βράδυ το τηλεοπτικό κοινό με τις καταιγιστικές εξελίξεις να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/9) η Αρετή αποσκοπώντας να χωρίσει το ζευγάρι, σπεύδει να πει στον Στέφανο για το σκηνικό που είδε έξω από το νοσοκομείο, με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη. Η εμπιστοσύνη του Στέφανου, για μια στιγμή, κλονίζεται, αλλά οι εξηγήσεις που θα του δώσει η Μυρτάλη τον καθησυχάζουν. Έτσι, η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον «Σασμό» - Η «Γη της Ελιάς» κέρδισε την πρεμιέρα του «Bachelor»

Αντιρρήσεις, ωστόσο, γι΄ αυτό δεν έχει μόνο η Αρετή αλλά και ο Ισίδωρος, που εξοργίζεται με αυτή την απόφαση της ανιψιάς του, αφού πιστεύει πως θίγεται η τιμή του και η υπόληψη της οικογένειάς του, στη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης. Ο Λυκύργος ξεκινά τις διαδικασίες για την αγωγή που θα υποβάλει, προκειμένου να προσβάλει την διαθήκη του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Ο Μάνος, από την πλευρά του, δίνει κάποιες εξηγήσεις στη Μαρίνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποφάσισε να παντρευτεί τη Στέλλα, αλλά η Μαρίνα δεν πείθεται.

Η Αθηνά εξομολογείται το μυστικό της

Η Βασιλική μπλέκεται σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με τον Φίλιππο, ενώ η Αθηνά εξομολογείται στη μητέρα της το μυστικό που τη βαραίνει. Τέλος, η Ιουλία που έχει μάθει από τον Ισίδωρο γιατί την χώρισε πριν από πολλά χρόνια ο Στάθης, πηγαίνει να τον βρει απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

Η νέα σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» είναι ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Η Γη της Ελιάς προβάλλεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA