Μενού
  • Α-
  • Α+

Απανωτές είναι οι κόντρες των παικτών στο σπίτι του Big Brother. Σύμφωνα με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ «Love It», στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) ο Στηβ Μιλάτος και ο Κώστας Στυλιανάκης τσακώνονται για ακόμη μια φορά με την κόντρα τους να φτάνει στα άκρα. Μάλιστα στο trailer για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τον Στηβ να μιλά με πολύ ένταση στον Κώστα και να απαιτεί από τον συμπαίκτη του να μην του ξαναμιλήσει.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς η Γιώτα – Παναγιώτης και Ανχελίτα έρχονται πολύ κοντά

«Ο λόγος σου απέναντί μου τελειώνει», ενώ ο Κώστας που τον κατηγορεί ότι παίζει θέατρο, πηγαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και εκφράζει την επιθυμία του να φύγει. Την ίδια ώρα ο Νικόλας και η Σοφία συνεχίζουν να παριστάνουν το παντρεμένο ζευγάρι, ακολουθώντας πιστά τη μυστική αποστολή που τους έχει δώσει ο «Μεγάλος Αδερφός».

Δείτε το trailer για το αποψινό (8/9) επεισόδιο

Η συγκατοίκηση στο σπίτι του Big Brother δεν είναι εύκολη για όλους τους παίκτες, που φτάνουν τα όριά τους. Υπενθυμίζεται ότι η Γιώτα Μυλωνά, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού μετά την αποχώρηση της Ελενας και αφού της έδωσε τελεσίγραφο ο Big Brother να αποφασίσει μέσα σε ένα 24ωρο, η παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού τελικά έφυγε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA