Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου στη σειρά», δηλώνει η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που μιλά για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha «Σασμός» αποκαλύπτοντας ότι το πατρικό της σπίτι στη σειρά είναι εκείνο που μεγάλωσε, το παιδικό όνειρο της μπαλαρίνας. Η ηθοποιός μιλά για τη σχέση με τον σύντροφό της, Θανάση, και αδελφό του Αποστόλη Τότσικα αλλά και τη μητρότητα.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Αργυρώ και Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά – Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη

«Ο "Σασμός" είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της τηλεοπτικής Αργυρώς, είναι το δικό μου πατρικό σπίτι, αυτό που μεγάλωσα. Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου δωμάτιο στη σειρά. Το ίδιο και με το δωμάτιο της μαμάς μου, που το διάλεξε για την τηλεοπτική μαμά μου. Στη σειρά έχω μια σκηνή που φτάνω στο σπίτι μετά από χρόνια που ήμουν στην Αυστραλία και η συγκίνησή μου ήταν πραγματική, γιατί λόγω δουλειάς δεν πήγαινα συχνά. Το είδα φτιαγμένο και με πολύ κόσμο και συγκινήθηκα. Είχα καιρό να το δω με τόσο κόσμο» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Οσο για τη σχέση της με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «όταν συναντάς ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά αυτονόητα, είναι πολύ σημαντικό. Τώρα δεν σκέφτομαι τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γιατί όχι;  Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί, με τρομάζει η πραγματικότητα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA