Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νίκη Λυμπεράκη ανήκει στο δυναμικό του Mega και το κανάλι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του σταθμού με τη δημοσιογράφο: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του την Νίκη Λυμπεράκη. Η Νίκη Λυμπεράκη θα ενταχθεί στη μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού.

Διαβάστε ακόμη: Νίκη Λυμπεράκη: Στο Mega με πολιτική εκπομπή

Η δημοσιογραφική της εγκυρότητα και η σοβαρή τηλεοπτική της παρουσία αποτελούν τα εχέγγυα μιας δυναμικής συνεργασίας. Η Νίκη Λυμπεράκη με το κύρος και την εμπειρία της θα συνεισφέρει περαιτέρω στην εδραίωση του ισχυρού ενημερωτικού τομέα του MEGA».

Νίκη Λυμπεράκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση του Mega

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η Νίκη Λυμπεράκη έγραψε πως «στο #mega πρωτομπήκα 20 χρόνια πριν, ως μαθητευόμενη. Έμεινα λίγους μήνες, είδα πολλά, έμαθα πολλά και κυρίως βρέθηκα για λίγο στην καρδιά του καναλιού που ήταν τότε για όλους μας αγαπημένο τηλεοπτικό σπίτι. Σήμερα από εδώ, από #ToMegaToKalo, ανοίγει για μένα ένας νέος κύκλος στο κανάλι που επέστρεψε δυναμικά για να ξαναβρει τη θέση του στα τηλεκοντρόλ και στις καρδιές μας» πρόσθεσε με ενθουσιασμό η Νίκη Λυμπεράκη στη δημοσίευση της.

https://www.instagram.com/p/CTmUWuaoNrq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA