Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι άνθρωποι της παραγωγής του Dancing with the Stars, την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά. Το νέο σόου του Star θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα και ήδη τα πρώτα ζευγάρια, που θα πάρουν μέρος έχουν ήδη κλειδώσει.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Μέχρι στιγμής, αυτοί που φαίνεται πως θα φορέσουν τα παπούτσια του χορού θα είναι οι Βασιλική Μιλλούση, Σταύρος Βαρθαλίτης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Χριστίνα Βραχάλη, Έντουαρτ Στεργίου και Τζώρτζια Γεωργίου, ενώ στις θέσεις τις κριτικής επιτροπής αναμένεται να καθίσει η Μαρίνα Λαμπροπούλου, ο Στέφανος Δημούλας, αλλά και η Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα επιστρέφει σε ρόλο κριτή

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η γνωστή σε όλους τραγουδίστρια, από τη συμμετοχή της στο Fame Story, αλλά και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision (τρίτη θέση το 2008), είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2017 όταν και είχε αναλάβει την παρουσίαση των backstage στο Rising Star του ANT1.

Την αποκάλυψη για την είσοδο της Καλομοίρας στο Dancing with the Stars έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλομοίρα ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στην Αμερική, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τους ίδιους και τα τρία τους παιδιά, τον Δημήτρη, τον Νίκο και την Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/B6fvmNHp7f-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA