Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (12/9) με το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega να είναι γεμάτο έρωτα, σασπένς και ανατροπές. Η Ιουλία μετανιώνει για το φιλί που αντάλλαξε με τον Στάθη και του ζητά να το ξεχάσουν. Ο Ισίδωρος απαιτεί από τον Λυκούργο να μην εκπροσωπήσει τη Μυρτάλη στο θέμα της διαθήκης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (12/9) η Χάιδω πιέζει τον Φίλιππο να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση, αλλά εκείνος αρνείται να προχωρήσει σε νέα απόπειρα κατά του Στέφανου. Ο Πότης αγοράζει ένα ποδήλατο στην Ευτυχία κι εκείνη, για να τον ευχαριστήσει, αναλαμβάνει να του μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που εντοπίζει η αδελφή του η Άννα. Ένα ιδιότυπο φλερτ ξεκινά κι από μεριάς του Κωνσταντίνου προς την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα. Η Μυρτάλη ζητά από τη Μαρίνα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάνο, αλλά την βρίσκει εντελώς αρνητική. Ένας νέος μάρτυρας ξαναβάζει τον Στάθη στο κάδρο των υπόπτων για το διπλό φονικό. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως προσέλαβε την Μαργαρίτα στον ελαιώνα κι εκείνη αντιδρά έντονα.

Δείτε το trailer

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA