Μενού
  • Α-
  • Α+

Βασικός πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Σασμός» πέφτει νεκρός στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» που έδωσε spoiler για τη συνέχεια της σειράς, ο Στεφανής (Τάσος Νούσιας) πέφτει νεκρός από μία σφαίρα και όλες οι υποψίες θα στραφούν στον Πετρή, τον αδερφό της Αργυρώς. Η συνέχεια της σειράς αναμένεται να είναι συγκλονιστική και αυτός ο θάνατος θα αναζωπυρώσει τη βεντέτα στο χωριό μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, που είχε σταματήσει 20 χρόνια πριν.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο Νίκος Μουτσινάς τρολάρει τη σειρά - Το απολαυστικό trailer για την πρεμιέρα του

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/9) ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει πως ξαναβρήκε, στο πρόσωπο της Αργυρώς, την Άρτζι. Η αποκάλυψη, ωστόσο, της ταυτότητάς τους, θα φέρει και τους δύο μπροστά σε μία πραγματικότητα αβάσταχτη, που δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν. Η Άσπα ζει τον παράνομο θυελλώδη δεσμό της με τον Στεφανή, κινώντας όμως τις υποψίες του Μαθιού. Η Στέλλα αναζητά σπίτι για να στεγάσει την κοινή ζωή της με τον Αστέρη, την ίδια ώρα που ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη σχέση του με την Τζένη.

Η Αργυρώ βασανίζεται από τις τύψεις, μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματά της για το γιο του φονιά του πατέρα της. Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία της σχέσης τους. Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έρωτάς τους θα έχει άδοξο τέλος;

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (13/9)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA