Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 19χρονη Άννα Βαλτατζή από την Καβάλα ταξίδεψε στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό να πάει στις auditions του GNTM 4. Η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν ευδιάθετη, δεν άφησε τον Γιώργο Καραβά να βγάλει λέξη αφού όπως παραδέχτηκε είναι «πολυλογού».

Μπροστά στους κριτές δεν άλλαξε συμπεριφορά, αφού με τη φρεσκάδα της και τη θετική της ενέργεια κατάφερε να τους κερδίσει. Πέρα όμως από αυτό η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε και μια στενάχωρη ιστορία να μοιραστεί καθώς, όπως είπε, είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή για τον περσινό κύκλο ωστόσο δεν είχε εμφανιστεί διότι ντρεπόταν.

Όταν οι κριτές τη ρώτησαν τι έχει αλλάξει από τότε εκείνη αποκρίθηκε λέγοντας ότι: «Τον Ιανουάριο έχασα τον σκύλο μου. Έναν μήνα μετά πέθανε και η παιδική μου φίλη από καρκίνο. Όταν ακούς από μία 18χρονη κοπέλα ότι δεν έχει εκπληρώσει τα όνειρά της τότε πεισμώνεις. Έτσι έγινε και με εμένα.

Παλαιότερα δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση, είχα κόμπλεξ με το σώμα μου, έμπαινα στη θάλασσα με πετσέτα, τώρα όμως πήρα τα πάνω μου». Αφού κατάφερε και απέσπασε τα 4 «ναι» τα οποία την έστειλαν μέσα στο σπίτι του GNTM 4, η 18χρονη είπε ότι είναι το 5ο από τα 10 συνολικά παιδιά της οικογένειάς της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA