Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυναμικά ξεκίνησε η τέταρτη σεζόν του GNTM. Ήδη κάποιοι παίκτες και παίκτριες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ άλλοι, οι οποίοι αποχώρησαν, φαίνονται αποφασισμένοι να μιλήσουν ανοιχτά για την εμπειρία τους στο σόου μόδας.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Μοντέλο που πήρε τέσσερα «ναι», έκραζε την παραγωγή πριν δύο χρόνια

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η Ολυμπία Χριστοφορίδου, η παίκτρια που έγινε viral για την απάντηση «είμαι 1.72,6 μ.», όταν οι κριτές την ρώτησαν «τι ύψος έχει;». H διαγωνιζόμενη αποφάσισε να μιλήσει on camera, σχετικά τη συμμετοχή της στις auditions του GNTM, ανεβάζοντας μερικά Stories στο Instagram, στα οποία δεν μάσησε τα λόγια της. Πιο συγκεκριμένα είπε: 

«Λίγα άτομα θα με καταλάβουν αλλά να ξέρετε γενικά στα ριάλιτι και γενικά όταν βλέπετε κάτι στην τηλεόραση είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σίγουρα πολλά κλιπς θα έχουν κοπεί και θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για το δικό μου κλιπάκι, το οποίο αυτή τη στιγμή θα κάνω ένα expose στην παραγωγή γιατί με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα, τα οποία κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια και προσπάθησε να με βγάλει ηλίθια και να γελάσετε λίγο γιατί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Θα το καταλάβετε στην πορεία. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και έδειξαν μόνο 10 δευτερόλεπτα και εννοείται πως κρατήθηκαν από τη μια φράση που μου είπαν να πω και δεν είμαι η μόνη.

Δεν είχα σκοπό να πάω η αλήθεια είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αναγνωσιμότητα, γιατί θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη τηλεθέαση, αλλά όταν εσύ έχεις μαλώσει ήδη με την παραγωγή και ότι είναι πίσω από τις κάμερες, είναι λίγο λογικό να βάλουν τις χειρότερες σου στιγμές, να σε ξεφτιλίσουν, να προσπαθήσουν να γελάσουν μαζί σου μπας και βγάλουν κάτι».

Δείτε το απόσπασμα από το 08:10 και μετά: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA